Rainbow Extensii gene

De indată ce am văzut rezultatul extensiilor de gene colorate, am știut că avem nevoie de ele în viețile noastre cât de repede și se pare că tendințele colorate sunt un ”must have”.
Ceea ce este important este faptul că genele colorate și extensiile genelor colorate sunt secretul pentru a vă face ochii cât mai atrăgători.
Sincer, când am văzut pentru prima oară această tendintă care domină Internetul, nu eram atât de convinsă că aș vrea vreodată să adaug în firele de gene culori de curcubeu, dar după cum se dovedește, în afară de a fi o opțiune foto, pot face multe pentru aspectul tău, poate chiar mai mult decât tubul tău de rimel.
Hai să vorbim și despre beneficiile pe care le au aceste gene colorate:
Ele sunt concepute pentru a spori culoarea ochilor naturali și formă ochilor, chiar mai mult decât extinderea traditională de gene. De asemenea, genele colorate te ajută să îți exprimi individualitatea, subtilitatea culorii creează o apariție răvășitoare și sexy.
De exemplu, purpuriu face că ochii verzi să pară mult mai intenși și, de asemenea, să funcționeze bine pe ochii căprui, pentru a crea iluzia ochilor mai mari. Genele verzi sunt potrivite cel mai bine cu ochii căprui, fețele cu ochi mari au un impact mai mare și, de asemenea, scoate în evidentă frumusețea naturală a ochilor căprui.
Deci, dacă aveți ochi albaștri și decideți că vreți să iasă mai mult în evidență,se aplică 20% din genele negru și apoi 60% albastre.
De asemenea, dacă doriți gene colorate trebuie să fiți pregătite să stați mai mult în salon decât în mod normal. Spre deosebire de aplicarea tradițională a genelor negre, genele colorate necesită un pic mai mult timp pentru aplicare, creativitate”. Crearea simetriei pe ambii ochi este importantă, este o artă. Prin urmare, va spunem că aveți nevoie de 30 de minute suplimentare pentru un serviciu de aplicare gene colorate.
Sper că v-am convins și o să încercați și voi genele colorate.
Să aveți o zi frumoasă!
Cu drag
Barbara Lash România