O mare parte din stilul și modă au o istorie lungă și interesantă. Machiajul, îngrijirea părului și îngrijirea tenului se întorc în secole și au făcut parte din societatea umană mult mai mult decât cred majoritatea oamenilor. Istoria extensiilor genelor este deosebit de interesantă și datează mult mai mult decât majoritatea presupun.

Istoria extinderii genelor: anii 1800

Ideea de a prelungi genele că o modalitate de a spori aspectul nu este una nouă. În timp ce incă nu sa dezvoltat o tehnică pentru a face acest lucru la acea dată, multe cărti și publicații despre modă la sfârșitul anilor 1800 au sfătuit să vă alungiți genele. Metodele la acel moment includ tăierea capetelor genetelor pentru a încuraja o creștere mai rapidă și gene mai lungi . Alte metode de tratament menite a spori creșterea include utilizarea pomadei și spălarea genelor cu un amestec de frunze de nuc și apă. În 1882, în presă sa raportat că locuitorii Parisului au început să coasă părul în pleoape pentru a crea genele false. Acest precursor dureros al extinderii moderne a genelor a fost, de asemenea, raportat în 1899 în presa scotiană.

Istoricul extinderii genelor: secolul al XX-lea

În 1902 Karl Nessler, celebru hair stilist și inventatorul , a brevetat o metodă în Regatul Unit de a lega genele și sprâncenele artificiale, iar pană în 1903 vindea genele artificiale în salonul său din Londra. În Statele Unite, brevetul pentru gene false a fost realizat de canadianul Anna Taylor în 1911. Cu toate acestea, la fel că multe lucruri ar fi o cultură populară care să conducă la o utilizare mai extinsă a extensiilor genelor false. În 1916 regizorul D.W. Griffith lucra la filmul său de Intolerantă și a vrut actrița Seena Owen să aibă genele lungi și să aibă ochii să iasă în evidentă. El a folosit genele false care erau din păr uman, țesute printr-un material de tifon.

Pe măsură ce tehnicile de imbunătătire a genelor false au devenit foarte populare pentru publicul larg în anii 1930 și din nou în anii 1960. Genele originale se prindeau de baza ploapei au dat naștere unor modele mai avansate, care au fost folosite pentru a îngroșa anumite zone ale genelor. Stilul din anii 1960 a fost unul exagerat și indrăznet, cu un aspect ‘’to much’’ stilului general de până atunci.

Istoria extinderii genelor: secolul XXI

Pană în secolul 21 au început să fie utilizate metode avansate de extindere a genelor. Spre deosebire de genele artificiale din trecut, extensiile genelor moderne sunt mult mai precise. Să spus că au fost dezvoltate în Japonia sau Coreea la începutul anilor 2000 (bazate pe tehnicile mai vechi) aceste metode au obținut o utilizare pe scară largă pană în 2004. Fiind utilizate de celebrităti și în filme celebre, extensiile genelor au crescut în popularitate. Extensiile genelor moderne sunt compuse din fire de păr individuale atașate la genele existențe, cu un adeziv de calitate medicală și conceput special pentru extensi de gene . Aceste extensii ale genelor vin într-o mare varietate de stiluri, culori și materiale. Materialele includ părul uman, mătasea sintetică, poliesterul și păr natural de nurcă Siberian. Genele moderne sunt ușoare, confortabile și mult superioare metodelor mai vechi pe care le-ați văzut în trecut.

După cum puteți vedea extensiile genelor au o istorie interesantă. Este una dintre tehnicile de înfrumusețare. De la metodele anterioare, folosind un design foarte primitiv, la cele mai eficiente, dar totuși oarecum false, genele anilor 1960, , la genele ușoare și elegante ale secolului XXI. Este o parte foarte importantă a industriei modei și una care continuă să evolueze și să crească în popularitate.

Pentru a afla mai multe despre extensiile genelor sau pentru a începe formarea în tehnica avansată, contactați-ne!

Cu drag,
Barbara lash România