Cleanser-ul reprezintă primul pas în procesul de pregătire a genelor naturale. Este conceput pentru a le degresa și a îndepărta impuritățile, particulele de praf și reziduurile produselor cosmetice. Vitamina C din unele Cleansere ajută la întărirea genelor naturale, așa că dacă aveți de ales între un Cleanser cu Vitamina C și unul fără, vi-l recomand pe primul. Îl găsiți pe Barbara-lash.ro la un preț de 50 lei .

Primer-ul este un complex de substanțe chimice ce degresează genele naturale si  ajută la o mai bună retenție a adezivului. Se utilizează între Cleanser și Accelerator, dar vă recomand să săriți peste acest pas deoarece Primer-ul conține alcool. Pe măsură ce alcoolul se evaporă, usucă și deshidratează genele naturale, iar dacă acestea sunt prea uscate, adezivul va întâmpina greutăți în a obține umiditatea de care are nevoie.

În 90% din cazuri, curățarea cu Cleanser sau Foam Cleanser (spumă de curățare) este suficientă pentru a pregăti genele înainte de aplicare. Folosiți Primer-ul numai în cazul clientelor cu probleme la fixarea adezivului. Un Primer foarte bun găsiți aici: www.barbara-lash.ro

Bineînțeles, nu uitați de Acceleratorul pentru Adeziv deoarece micșorează timpul de uscare al adezivului, crescând astfel rezistența lucrării voastre. Acceleratorul pentru Adeziv  este numai 90 lei pe Barbara Lash.

Vă mai recomand să citiți eticheta produsului pentru a ști exact ce intră în componența fiecărui produs pe care îl folosiți.

Să aveți o zi frumoasă!

Cu drag

Barbara lash România